Friends

Monday, June 28, 2010

yeahh..dapat award lagi..

Assalamualaikum wbt semua..maaflah coz dah lama mamaharith tak mengupdate blog mamaharith nih..disebabkan oleh faktor kesibukan dan kemalasan yang melanda diri mamaharith sekrg..bukan marah kat sape2 or merajuk kat sape2 ok?!!..
Kali ni mamaharith nak ambik la award yang kawan2 kasi kat mamaharith..kebetulan sama lak award yang mamaharith terima so mamaharith boleh la jawab sekaligus ya.?!



   soalannya berbunyi seperti berikut jeng..jeng..jeng..

1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni

thanks a lot to cik sya and puan sheila coz give me this award..
jasamu x dapatku lupakan...
anda sungguh bermurah hati..
i lap u mmuaahhhh...

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..
jap nak pikirr...
ok calon-calonnya ialahh........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni

OKEHH..satgi cek bagitau naa...
tungguuuu....

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great

sebenarnya mamaharith x tahu la pulak best ke x blog mamahrith nie..kalau org kata best mamaharith okeyy jerr..mamaharith teramat la suka.nak kata apa yang best mamaharith pun x tahu..hehehe...

" THANKS COZ KATA BLOG MAMAHARITH BEST AND GREAT "

5 comments:

en sesengat said...

awwww....i dapat award....awwww sukenyeee...awwwww

Aliff Nasir said...

okeh...
nnt sye siapkn...

Aliff Nasir said...

saye da siapkn...
hehe...

Shiela Latif said...

tq mamaharith dah ambik award nie...kim cium kat harith yer :)

faizalbutter said...

siap dapat award bagai..tingkiu2..kim salam kat adk harith skali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...