Friends

Sunday, June 20, 2010

Baby Harith in action !!!!!!!! WARNING 18 SX

hehehehe amacam gempak x tajuk tu? dah lama rasanya mamaharith x masukan gambar baby harith kat dalam blog nih. kebetulan td papaharith tgh servis2 camera so mamaharith pun suruh la papaharith ambik gambar harith yg time tu tgh nak mandi. jom kita tengok !!!!!!!!


baby harith ni klw time mandi memang dia xcited sgt. yerla suka nak main air. tgok tu sampai ternganga2 mulut


baru2 ni papaharith ada belikan 4 ekor duckling utk teman harith mandi. tgok tu seronok tgok duckling tu sampai terlentok2. klw ada yg terperasan ada 3 ekor je kan duckling tu. nak tahu x mana pegi sekor lagi tu?


     taadaa.... yg seekor lagi tu melompat atas kepala harith la....heheheheheh


taraaaaa.........caye dah abis mandi ni......



post istimewa...bluewkkkkk.........


harith dah nak g siap2 ni jab g papa nak bawak g beli roti nak bekpes pagi esok. buby sumer......


3 comments:

Shiela Latif said...

alalalaa...comelllllllllllnyer harith ngan towel dia....geram tngok larrrrrr...grrrgrrrggrrr

Shiela Latif said...

patotnyer mama send gambar ngan towel tue untuk kontest pa&ma...mesti marakah dia uppp banyak lagi...kikiki

mis dulces said...

comelnye...pandai tgk cmre..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...