Friends

Tuesday, June 22, 2010

KCT 1 = Datuk K + Siti Nurhaliza = RM100 000

Woww..!! mamaHarith begitu teruja dengan kenyataan bahawa Datuk Siti Nurhaliza sanggup membida RM100 000 untuk nombor plat KCT 1.Banyak sungguh la duit Datuk Siti ni yerr..bagi mamaHarith nak beli nombor yang berharga RM300 tu pun mamaHarith rasa terlalu besar and x berbaloi sebabnya bukan le makan pun nombor plat tu hahaha...tapi kalau mamaHarith ni orang yang berduit confirm mamaHarith sanggup buat camtu x gitu?..Masalahnya x la berduit sesangat jadi RM300 tu xnak lah dibuang begitu saja..tapi kalau RM300 tu habis buat shopping baju raya ok jerr,...Tak kisahlah Datuk Siti nak beli dengan harga cam gitu coz berpuluh juta lagi asetnya yang ada...Best jugak kan kebetulan ada pulak nombor plat yang sesuai dengan diorang untuk diabadikan bersama. alahai jelesnya....Hmmm...ada ker nombor plat yang sesuai untuk mamaHarith?? mungkin 'DLA' kot hehehe...apapun mamaHarith sokong jerr dengan Datuk Siti nih..almaklumlahh mamaHarith ni memang minat gilerrr dengan Siti Nurhaliza sejak di awal pembabitannya dalam industri muzik lagi..Oklah x larat nak bercelotehh lagi pasal kes ni..sesiapa yang nak bid KCT 1 tu boleh la berbuat demikian yerr..ok jumpa lagi bubyy...
 gambar yang diambil di beautifulnara.com

2 comments:

Shiela Latif said...

kehkehkeh...kalau mamaadam nie kaya, takdernyer nak perabih RM100k wat beli no plat semata...

bukan boleh makan pon kan??...huhuhu

baik beli lagi 2 kancil...

mamaharith said...

shiela latif:betul jugak mama adam daripada beli no plat jer baik beli keta terus..le naik g jalan2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...