Friends

Sunday, May 23, 2010

HARITH ..tolong mama ya..!!

Mama Harith sebenarnya dah ketandusan idea nak masukkan entri ni. Mungkin sebab mama Harith banyak keja lagi yang perlu disiapkan..jadi Harith lah sumber ilham mama Harith..

MAMA  : Harith sayang ...tolong mama masukkan
        entri ya..!!
HARITH: ok mama....Harith tolong...
MAMA  : Tengkiu sayang.. 
                                             
 GELAGAT HARITH NAK TOLONG MAMANYA...

                                                       
  " Nak masukkan entri apa ye..?? "

                                                            
" huhh...no idea..no idea...."

8 comments:

Aisya said...

alalaaaaaaa..cumel nye harith dok pk entry pe nk wat ea..?? hahak...

truskan berpkir ye harith...:) hik3

ApekxHensem™ said...

hehehe comeyyyyy...apek suka baby! hehehe

mamaharith said...

Aisya: hi3 sekali sekala Harith nk bantu mama..


ApekxHensem:Harith comeyy sbb mamanya comeyy hi3...kalau suka bby cpt2 la kawin kalau belum...

N@zihah said...

slm..hehe,sama lah kita.
tapi,seriously comel la anak tu.

mamaharith said...

N@zihah: ape yg sama tu n@zihah?

gades ain said...

uiksss. hehehe. comel nyer larh :P kecik2 da pandai berblogging yeahh adek harith. huhu ;)

HazlisaNoor said...

laa..kecik2 lagi ko suruh dia update blog..sian budak tomei tu..hehe

mamaharith said...

gades ain : caye mmg comel akak (ini harith yg tulis bkn mama)

hazlisanoor: hehehe saje nak dera dia skek.asyik tdo jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...