Friends

Saturday, April 16, 2011

Adehhh...R2 Terkeluar la pulak!!



Setiap malam Jumaat pukul 10 malam memang aku akan tunggu2 ja rancangan feveret aku. Apa lagi kalau bukan "MAHARAJA LAWAK"...Walaupun memang ada peserta yang lawaknya kaw kaw tapi aku taklah gelak sampai terguling2...bagi aku peserta maharaja lawak  ni memang ada yang lawaknya betul2 menjadi...ada jugak yang x lawak pun...
JOZAN, NABIL, SEPAH, JAMBU memang da best la tapi..aku x kisah sangat coz diorg memang dah berkecimpung dalam bidang lawak di Malaysia ni..peminat pun ramai...kalau buat biasa2 pun sure org undi gak...Cuma nak bagi sokongan kat muka2 baru lak... Especially R2 hehehe..my feveret la selain yang senior2 tu...
Semalam aku frust gak coz feveret aku kumpulan R2 leh terkeluar..aku x nafikan memang semalam lawaknya tu agak kurang menyengat pun...tapi yang aku tak puas hati ...yang sepatutnya terkeluar tak jugak keluar2...
Apapun aku harap R2 dapat masuk balik nanti...mana la nak tahu ada juri yang boleh bantu dorg ni...aku rasa R2 boleh sebaris dengan pelawak2 yang sedia ada jika diberi peluang BETUL X?
R2... Apapun aku harap korang success !! cAyALAH........

1 comment:

Shiela Latif said...

ibu tak minat lak ngan diorang ni mama..ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...